23 Haziran 2010 Çarşamba

Hoşçakal Küçük Kaptan


Geçtiğimiz günlerde transfer görüşmelerinin başladığını duyurmuştu Galatasaray Uğur hakkında. Bugün sonuçlanmış ve Uğur, Ankaragücü'ne transfer oldu.

Uğur'u çok severim. Bana göre sakatlanmadan önceki performansı inanılmazdı. Hem savunma hem de hücumu müthiş oynuyordu adam. Bir nevi Sergio Ramos performansıydı. Hatta takımın asist kralıydı o dönem. Sonra malum buzlu zeminde oynanan Konyaspor maçı geldi. O maçı ertelemeyen Federasyon'a yazıklar olsun. Bir gencin futbol hayatıyla oynadılar.

Uğur'un sakatlığını biliyorsunuz. Diz kapağı kırıldı. Yürüyemeyecek bile denmişti O'nun için. Fakat tekrar sahalara döndü. Eh haliyle eski Uğur'dan eser yok. Ne hızı kalmış, ne de o cesareti. Beli ağırlaşmış, bacakları ağırlaşmış ki kesinlikle olağan şeyler bunlar. Adamın dizi 3 parçaya ayrılmıştı.

Yeniden bir başlangıç yapmalıydı Uğur. Bu önünde oynayan Sabri varken olmazdı. En iyisini yapıp Ankaragücü'ne gitti. Hem de para kazandırdı kulübüne.

İyi şanslar Küçük Kaptan. Kolay kolay unutulmayacaksın. Tekrar yuvanda oynayacağın günleri de göreceğiz.

Hoşçakal.

Uğur Uçar Ankaragücü'ne Transfer Oldu

Profesyonel futbolcumuz Uğur Uçar'ın MKE Ankaragücü'ne transferi gerçekleşmiştir. Galatasaray Futbol Altyapısı'ndan yetişerek, A takıma yükselen Uğur Uçar'a Kulübümüze olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında üstün başarılar dileriz.

www.galatasaray.org

Profesyonel futbolcumuz Uğur Uçar'ın 1.300.000 TL bedelle MKE Ankaragücü'ne transferi gerçekleşmiştir. Uğur Uçar, Galatasaray Sportif Sına ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den 2009 - 2010 Futbol Sezonu sonuna kadar olan hak edişlerinin 100.000.-TL kısmından feragat etmiştir.

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=120190

Hiç yorum yok: