23 Haziran 2010 Çarşamba

Emre Güngör Gaziantepspor'da!


Önce Uğur, şimdi Emre.

Geldiğinde Song'u kesen, Euro 2008 kadrosuna giren, daha sonra burada da iyi maçlar çıkaran fakat ondan sonraki sezonu sürekli sakatlanarak, oyuna girdiği gibi çıkarak geçiren bir Galatasaray kariyerine sahip Emre.

Kimi zaman gece hayatı dendi bu olanlar için, kimi zaman ise Euro 2008 öncesi yapılan fizik yüklemenin sonuçları dendi. Hangisi bilemiyorum. Bu sene ise aklımda bir tek Kayserispor deplasmanında Neill'le olan müthiş uyumu, inanılmaz iyi oyunu ve Trabzonspor maçında harika oynamasına rağmen yaptığı absürd hata var.

Keza Milli takımın ABD kampında da aynı şeyi yaptı. Her Galatasaraylı'nın kesinlikle beğendiği bir adam Emre Güngör. Fakat bir türlü istikrarlı olamadı, bir türlü aynı çizgide kalamadı. Ya hata yaptı, ya sakatlandı. Rigobert Song gibi Galatasaray tarihinin en sağlam defans hatlarından birini kuran adamı kesebilecek kadar potansiyeli olan Emre, şimdi Gaziantepspor'a gitti. 2 milyon TL karşılığı bu transfer gerçekleşmiş.

Üstüste bu kadar oyuncu yollamak sanırım maaş bütçesini biraz düşürmek amacıyla yapılıyor. 4 altyapı oyuncumuz, 2 adet as takım oyuncumuz takımdan ayrıldı. Servet de büyük ihtimal gidecek. Ali Turan'ın transferi hem Uğur'u, hem Emre'yi yedekleyebilecek bir transfer olsa da bir oyuncuya daha ihtiyaç var gibi o bölgede.

Sonuç olarak fena olmayan bir para kazandı Galatasaray. En azından aldığımız fiyatın üstüne sattık adamı. Ne diyelim yolu açık olsun.

Emre Güngör Gaziantepspor’a Transfer Oldu

Profesyonel futbolcumuz Emre Güngör’ün Gaziantepspor’a transferi gerçekleşmiştir. Emre Güngör’e Kulübümüze olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında üstün başarılar dileriz.

www.galatasaray.org

Profesyonel futbolcumuz Emre Güngör'ün 2.000.000 TL. bedelle Gaziantepspor Kulübü Derneği'ne transferi gerçekleşmiştir.

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=120206

Hiç yorum yok: