1 Haziran 2010 Salı

Emirhan Urgan ve Galatasaray

Bu kim diyebilirsiniz. Ben de yeni tanıdım doğrusu. Emirhan Urgan henüz 13 yaşında bir futbolcu. Yalova 2. Amatör Küme takımlarından Acarspor'da oynuyor. Takımın adı enfes bu arada. 2 sezonda toplam 95 gol gibi hayvanötesi bir performansa imza atmış.

Resim vs. bulamadım bu çocuk hakkında. Performansı çok çok iyi. Umarım ilerleyen yıllarda takıma faydasını görürüz. Hayırlı olsun.
G.Saray 'Messi'sini buldu!

Yalova 2. Amatör Küme takımlarından Acarspor'da forma giyen 13 yaşındaki Emirhan Urgan, Galatasaray ile anlaştı.
Amatör kümede iki sezonda 95 gol atma başarısını gösteren Emirhan Urgan, kendisini izleyen Galatasaray'ın altyapı antrenörlerinin gözüne girmeyi başardı. Son olarak Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki seçmelere katılan Emirhan, futbolu ve attığı gollerle beğeni topladı.

Emirhan Urgan, yaptığı açıklamada, sol ayağını iyi kullanması ve hızı nedeniyle arkadaşlarının kendisini ''Messi'' diye çağırdığını söyledi.

Galatasaray gibi büyük bir camiaya katıldığı için mutlu olduğunu belirten genç futbolcu, ''Hayalim gerçek oldu. Sarı-kırmızılı forma altında başarılı olup Galatasaray'a faydalı olmak istiyorum'' dedi.

Acarspor'un antrenörü Halil Görtay da Emirhan Urgan'ın yeteneğinin yanında çok da çalışkan olduğunu söyledi.

Emirhan'ın tüm antrenmanlarda büyük bir özveriyle çalıştığını dile getiren Görtay, ''Emeğimiz boşa çıkmadı. Emirhan, çalışmasının karşılığını aldı ve gösterdiği üst düzey performansla Galatasaray'a seçildi. Son seçmelerde harikalar yaratarak Galatasaraylı antrenörlerin beğenisini kazandı ve takıma seçildi'' diye konuştu.

01.06.2010

Kaynak : AA

Hiç yorum yok: