12 Mart 2010 Cuma

Seçime Doğru


Renk seçimleri de yapılmış. Adnan Polat "Kırmızı", Adnan Öztürk "Sarı" oy pusulası kullanacakmış.

Kişisel olarak Adnan Polat'ın ilk başlangıçta bir çok hata yaptığını düşünüyorum. Mesela Skibbe'nin gönderilmesi, mesela Bülent Korkmaz'ın getirilmesi, mesela Meira'nın satılması, mesela Kalli gittikten sonra antrenörün kim olduğu açık açık söylememesi ki o zamanki bazı futbolculara bırakmıştık maalesef kulübün iplerini. Şimdi hepsi TV'de Galatasaray'a sallıyor.

Fakat son zamanlarda hem bu hatalarını düzeltti, hem daha az medyaya çıkıp konuşmaya başladı, hem de kurumsal yapıya büyük projeler sunmaya başladı. Ama ne acayiptir ki kulüp borç içindeyken aday olmayanlar, öne çıkmayanlar, şimdi tarihin en büyük borcu(!) varken başkan olma meraklısı oldular.

Adnan Öztürk ve onun destekçileri iyi insanlar olabilir. Fakat sormak istiyorum nerdeydiniz? Ribery kaçarken neredeydiniz? Bayan basketbol küme düşerken neredeydiniz? Bu sene erkek basketbol takımımızda yaşanan olay, skandaldı ya hani? Sahip Som kulübü dolandırırken neredeydiniz? Kulübü borçları kapatıyoruz adı altında küçültürlerken, Tromsolara bile elenebilecek kadar kötü kadrolar kurarken neredeydiniz arkadaşlar? Borç kapandı mı? Vizyonu küçük bir kulübün borcu kapanabilir mi? Başarısız kulüp, para kazanabilir mi?

Road to Athens'i hatırladınız mı? Ben hatırlamak istemiyorum.

Lütfen biraz daha dikkat. Lütfen Özhan Canaydın'a gösterilen 6 yıllık sabrı Adnan Polat'a çok görmeyin.

Koltuk değil Galatasaray sevdalısı olun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

doğru söz katılı YORUM