17 Mart 2010 Çarşamba

A2 Ligi: Galatasaray 1 - 0 Beşiktaş


Galatasaray A2 Takımı, Marmara Grubu 28. hafta maçında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Galatasaray’ın golünü 39. dakikada Ahmet Kesim kaydetti. Son dakikalarda bir de penaltıdan yararlanamayan takımımız, bu sonuçla büyük avantaj elde etti.

Galatasaray
Emirhan Ergün, Uğur Ayhan, Berk Neziroğulları (Yusuf Akyel), Ahmet Kesim, Sinan Osmanoğlu, Onur Arıkan, Cumhur Yılmaztürk, Caner Öztel, Emre Çolak, Cem Sultan (Orçun Selduman), Anıl Dilaver (Mertan Caner Öztürk)

Gol: Dk.39 Ahmet Kesim
Kırmızı Kartlar: Dk. 89 Oğuz Ceylan, Dk. 90+3 Caner Turp (Beşiktaş)

Galatasaray bu sonucun ardından A2 Ligi Marmara Grubu’nda puanını 56’ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü. En yakın takipçisi Beşiktaş'la arasındaki puan farkını 4'e çıkaran takımımızın grubunda oynadığı 25 maçta 17 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Rakip fileleri 52 kez havalandıran Galatasaray, kendi kalesinde ise 17 gol gördü.

Bu haberle ilgili video için tıklayınız.

Kaynak: Galatasaray.org

P.S: Haberdeki videoyu, Galatasaray.com'a üye olarak seyredebilirsiniz.


Böylece Beşiktaş ile aramızdaki puan farkını 4'e çıkarmış olduk. Geriden gelip, 4 puan öne geçerek çok büyük bir iş başardı genç Aslanlar. Tebrik ediyorum hepsini. Ayrıntılı puan tablosu için buraya yönlendireyim.

Hiç yorum yok: