12 Mart 2010 Cuma

Arda Çok Rererö!


Arda şımardı, Arda kaptanlığı kaldıramadı, Arda gol atamıyor, Arda skora katkı yapamıyor, yurtdışında oynayamaz vs. vs.

Bunların hiçbirine yorum yapmıyorum. İstatistik uzmanları var ya futbolda, hani Alex bile Hagi'den daha iyi oluyor onlara göre, buyrun, ahanda istatistikler işte. Bu sene Mart ayının ortasına kadar 51 maça çıkmış bir adamdan bahsediyoruz. Yani neredeyse bir buçuk sezonluk lig maçı kadar oynamış adam yahu. Elbette bunun getirdiği mental ve fiziksel yorgunluk olacak.

Ayrıca şu zamana kadar Galatasaray 96 gol atmış. Arda bu istatistiğe 11 gol 24 asist ile katkıda bulunmuş. 35 adet gole imza atmış bir şekilde. Yani 3'te 1'ine denk neredeyse.

Haftaya Trabzonspor maçında biraz olsun dinlenmiş Arda Turan'ı seyredeceğiz nasılsa.

Sallamaya devam.

2 yorum:

Atilla Çelik dedi ki...

Cidden 51 maç neyin nesi yahu öyle? Adam resmen vazgeçilmezi oynamış. Zannedersem biz bu çocuğu çok gereksiz yere öldürüyoruz. Bilemiyorum. Türkiye'nin en fizikli Anadolu topçuları bizim topçular kadar maç yapsaydı onları da görürdük cidden.

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Evet abi. Ayrıca bu adamın sene başında tam bir tatil yapamadığını vs. belirtmek lazım. Arda da her insan gibi mental ve fizik olarak çöktü sadece.

Elbette topla fazla oynaması sorun hala. Fakat önceden oynadığında başarıyordu bir şeyleri. Şimdi yorgunluk ağır basıyor.

Ayrıca forvetimiz olmadığında iki kat daha fazla efor harcadığını da unutmamak lazım.

Bazen taraftar olarak çok nankör oluyoruz.