28 Mart 2010 Pazar

Adnan Polat Yeniden Başkan!


Bir seçim daha bitti ve Adnan Polat, bana göre Galatasaray tarihinin en rezalet seçim süreçlerinden birinin sonunda tekrar başkan oldu.

Adaylığını açıkladığından beri belaltı vuran, yalan yanlış bilgiler sunan, TV'lere çıkıp ne kadar Galatasaray'a hakaret eden futbolcu eskisi varsa onlardan medet uman, Peter Kenyon gibi adamlarla part-time sözleşme bile imzalayamayıp sadece göz boyamak için isimlerini sunan, proje diye Galatasaray TV'yi bedava yapacağız diyen bir adamın sadece lise çıkışlı diye bu kadar oy alması kelimenin tam anlamıyla rezalettir. Kara bir gündür. Çünkü Galatasaray seçimlerinde kıstas başarı değil, liseli/lisesiz ayrımıdır bu saatten sonra. Bunun böyle olmadığını kimse inkar edemez. Şu kafaya karşı seçim kazandı Adnan Polat;

Mekteplilere son çağrı!
Geçtiğimiz hafta içinde Galatasaray‘ımızın adı ile anılan kulübü neden Adnan Polat ve ekibinden kurtarmamız gerektiğini detayları ile yazmış ve Hıncal Uluç tarafından kafatası avcısı olarak suçlanmıştım! Yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım ve çağrımı yeniliyorum: Görevinizi lütfen yapın ve kurtarın ismimizle anılan bu kulübü! Bizden birini getirin! Kimilerine göre yanlış olsun, işi bilmesin ama bizden olsun! Direksiyona biz geçelim en azından inşaat demirleri arasında kaybolan ruhumuzu kazanalım!"

Yiğit Bulut


Hepsi olmasa da gözünü koltuk hırsı bürümüş ve büyük bir çoğunluk olduğuna inandığım şu güruha karşı kazanılmış muhteşem bir zaferdir. Asıl büyük zafer ise umuyorum ki tüzükle ilgili olan kongrede kazanılacak ve liseli değil, liseci olan bu bir tür ırkçı olan güruhtan tamamen kurtulacaktır Galatasaray. Lise, Galatasaray'ın kalbidir. Yanlış anlaşılmasın. Lise ile Galatasaray iç içedir. Fakat Yiğit Bulut gibi müsvetteler lisecidir. Şu kafa yapısı Galatasaray'ın tek düşmanıdır. "İşi bilmesin ama bizden olsun!" kafasındadır bu adamlar. Bildiğin faşisttirler, ırkçıdırlar. Tekrar ediyorum bugün sadece bir seçim kazanılmadı. Ama Galatasaray tarihinin en kara günlerinden biri yaşandı.

Normal bir kulüpte, sadece 2 yılda kulübü karanlık çağdan çıkarıp, günümüze kadar ulaştırmış birinin karşısına aday bile çıkamazdı. Sponsorluk gelirlerini yüzde 300 arttırmış, stad konusunu halletmiş, şirket birleşmesini halletmiş, amatör branşlarda 3 adet uluslararası kupa kazanmış ki birisi rahmetli Özhan Canaydın döneminde erkek takım formasıyla çıkan, Fenerbahçe'ye kaybedip küme düşen Bayan Basketbol takımımızdır. Bu sadece yapılanların bir kısmı. Fakat bu kadarı bile yeter 1000-1500 oy fark atmaya. Tabii bir anda 1000 küsür üyenin aidatını yatırmak, eski futbolcular, koltuk hırsına yenik düşmüş insanlara hitap etmek bu realiteyi ortadan kaldırıyor. Haim Fresco gibi birinden medet ummak bile acizliğin göstergesidir.

Adnan Polat süper bir başkan değil. Hataları da çok oldu. Fakat Özhan Canaydın'a 6 yıl süre veren kurulun, Adnan Polat'a deyim yerindeyse silah zoruyla bir dönem daha vermesi rezalettir, ayıptır.

Galatasaray bir kritik virajı döndü bugün. Yarınlarını bu karanlık beyinlere emanet etmekten kurtuldu. Sıra çok mühim olan tüzük değişiminde.

Galatasaray'a hayırlı olsun!

GENEL TOPLAM
SARI 2.290
KIRMIZI 2.944
BEYAZ LİSTE 133
İPTAL 35

TOPLAM SAYILAN OY
5.234

% DAĞILIM
SARI % 43,75
KIRMIZI % 56,25

1 yorum:

xanobachewsky dedi ki...

galatasaray, aile şirketi (lise) kafasından tamamen kurtulup, kurumsal şirket yolunda olmak için ilk adımını atmıştır.

tüm galatasaraylılara hayırlı uğurlu olsun.