24 Ağustos 2010 Salı

Siz Kimsiniz Lan ?!


Galatasaray'ın kötü oynadığı, mağlubiyetler aldığı her dönem basın daha fazla üstüne gider. Spor programlarında en ağır laflar edilir, saçmasapan haberler artar. Bu sefer ise Fikret Ünsal ile Sezer Öztürk açıklamalar yaparak akılları sıra alay etmişler.

Bizim yönetim ise her zaman olduğu gibi çıkıp iki laf söyleyemiyor bu daha dünkü kıçı kırıklara. Deli oluyorum arkadaş. Transferi falan geçtim. Ya alay ediyorlar; seyrediyoruz. Delirmemek elde değil. Bursaspor maçından sonra Telegol'deki kımıl zararlıları posta koyuyor Mehmet Helvacı'ya adam çıkıpta "Siz kimsiniz lan? Çapınız ne ki böyle konuşuyorsunuz?" diyemiyor. İtin köpeğin diline düşecek takım mı lan Galatasaray?

Arda'yı kardeşim gibi, abim gibi, akrabam gibi severim. Ama şu hıyarağalarıyla maçtan önce sarılıp, öpüşme be kaptan. Adamlar alay ediyor çık bir laf söyle. Kaptansın sen. Bu takımın liderisin. Liderlik yap. Çık GS TV'ye, "Eskişehir'i deplasmanda ezeceğiz." de. Maç içinde kendini aş. Çenelerini kapattır bu yalamaların. Yap bunu kaptan.

Çok şey istemiyoruz yahu. Eleştiriyi mümkün olduğunca en az seviyede tutarım ben. Fakat bu konularda dayanamıyorum. Şerefimizle, haysitemizle elin itleri, şerefsizleri dalga geçiyor susup oturuyoruz.

Neeskens 1 senedir Türkiye'de o bile cevap veriyor bu yavşaklara. Bizim has be has Galatasaraylı dediklerimiz seyrediyor.

Yazıklar olsun.

6 yorum:

Back of the Post dedi ki...

Anlaşılmayacak şekilde bizi savunan takımda sadece yabancılarımız. Kewell yeri gelir fuck off çeker, Baroş yeri gelir hakeme kanını sürer, Neill yeri gelir elense çeker.. Keita, Nonda bunlarda farklı karakterlerine rağmen hep savunmuşlardır saha içinde bizi.

Dilim tutuluyor bu yönetimin bu kadar sessiz kalmasına, akıl sır erdiremiyorum. Neeskens'e helal olsun diyorum sadece helal olsun. 1 senedir dövecek kadar rakip oyuncuları koruyor hakkımızı. Bak bakalım bir tek oyuncu şimdi dil uzatabiliyor mu? Keza Rijkaard bile iki deplasmandır(geçen sene ve bu seneki Sivas maçları) karakterinin dışında tepki gösteriyor ve bu tepkiyi sadece işlerin kötü gitmesine bağlamak yersiz.

Ne diyeyim.. Transfer yapamasınlar, başarısız olsunlar tamam ama bari bizi bu hale düşürmesinler..

scorp dedi ki...

yabancılar takımı savunuyorda, saha da kimse onları savunmuyor. ne zaman baros,kewell,neill rakiple tartışsa bakıyoruz barosun çevresinde 4,5 rakip oyuncu var ama bir tek galatasaraylı yerli futbolcualr yok

brk dedi ki...

bizim kaptan anca sağ açık oynatıldığı içni maç içinde küssün, metin oktay ol dedik yavaş yavaş h.şükür olma yolunda ilerliyor bazen diyorum keşke avrupaya göndersekte en azından tugay olsa. ama salt kaptan ya da futbolcular suçlu değil, asıl suçlu yönetim sen kimseye tepki göstermez isen böyle tepe çıkarlar. senin takımına küfür etmiş ercan saatçi lavuğu ile başkanın org. flaan buluşursa bu adamlarda bunu der. meselemiz sadece saha içinde yenilmemiz değil bunların olması asıl.

Ozan dedi ki...

ne demiş bunlar ya link verebilirmisin teşekkürler

Ozan dedi ki...

@brk bence adnan polat stad işini bozmamak için susuyor galatasaray türkiyedir dedi kaç ay durdu inşaat

brk dedi ki...

@ozan

bu saatten sonra nasıl durabilir ki inşaat, toki ali sami yen arazisini satmış adam bekliyor stadı yıkmayı ayrıca bi stad için böyle şeyler yaşayacak isek varsın biz bu Ali Sami Yende yıkılana kadar oynayalım.