14 Temmuz 2010 Çarşamba

Hanri New York Red Bulls'da!


Gitti gül gibi adam New York'a. Bu yılın en sevilmeyen adamı olsa da gönüllerdeki yeri ayrıdır. Arsenal formasıyla rakip savunmalara sahayı dar ederken sevmiştim bu adamı. Fakat Avrupa'yı ona dar ettiler İrlanda maçından sonra. Eh hem haklı, hem haksızlar. Aynı şeyi Messi yapınca, Maradona yapınca ilah, Hanri yapınca günah.

Hanri yazmak hoşuma gidiyor bu arada. Henry'dense. Neyse. Üzüldüm doğrusu. Blogun isim babasının yolu açık olsun.

3 yorum:

Hikmet Cilli dedi ki...

hanri'nin günah keçisi ilan edilmesi kendisinden değil, fransa'nın antipatikliğinden. messi barcelonada yaptı, maraadona arjantinde; ikisi de sevilen takımlar. gel gör ki hanri gibi bir melekle ribery denen eşek aynı takımda forma giyiyor, işte hanri'nin günah keçisi ilan edilmesinin sebebi bu. bu arada blogun düzenini bozmiim dedim hanri yazdım bende ;)

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Haklısın. Aslında Fransa'dan çok Domenech'in antipatikliği bunlar. Hele şükür ki gitti adam.

Hikmet Cilli dedi ki...

hele şükür gitti 2008'de gitmesi gerekiyordu aslında ama zidane'ın 2006'da kendisine sağladığı kredi umduğumuzdan fazlaymış meğer..
blogunuzu bir süre önce fark ettim yazılarınız güzel ve sıkmıyor, bu şekilde bozmadan devam etmenizi dilerim. kendi bloguma da ekledim sizi; siz de eklerseniz, arada girip bakarsanız sevinirim http://tacsizkralmetinoktay.blogspot.com/
sevgilerle..