4 Mart 2011 Cuma

Yeni Bir Sayfa Açmak: Şampiyonu Belirliyoruz!!!!


Evet sonunda ortasıra takımı hedeflerimize de kavuşmuş olduk. Başkan dün Adnan Sezgin'in istifasını açıklarken araya bunu da sıkıştırdı;

"Galatasaray bir noktada Türkiye Ligi'nin şampiyonunu belirleyecek konumda. Şampiyonluk adaylarından 3 tanesi Türk Telekom Arena'ya gelecek. Biz aynı ciddiyetle devam edeceğiz."


Tabii ki her durumda bir hedef bulundurmak çok önemlidir. Ama daha da önemlisi hedefi doğru koymaktır. Inamoto'lu kadroyla "Road to Athens" dersen elinde patlar mesela. Bu da onun gibi bir şey. Galatasaray'ın hedefleri arasında tabii ki derbileri kazanmak vardır. Bunlar her zaman için kısa vadeli ve mental olarak takımı etkileyen hedeflerdir. Bu hedeflere ulaşmak takımın motivasyonunu arttırır.

Ama Allah aşkına Galatasaray'ın işi ne zamandan beri "Şampiyon Belirlemek" olmuştur? Ne zaman olduk yahu. Ben kaçırmışım oraları. Bu gibi açıklamalara, bu gibi komplekslere ne gerek var? Bildiğin kulübü küçük düşürmek bu. Galatasaray 10 sene bile şampiyon olmasa ne kaybedebilir kimliğinden?

Hakikaten Galatasaray'ın haklarını savunmayı, sportif başarıyı geçtim, başkanı olduğu kulübün büyüklüğünü bile anlayamıyorsa Adnan Polat, orada durmanın hiçbir manası yok.

Adnan Polat'ın yaptığı en rezil açıklamalardan biriydi bu.

Hiç yorum yok: