20 Ekim 2010 Çarşamba

Rijkaard Gider


Frank Rijkaard ile yollar ayrıldı. Ağustos ayında şöyle bir yazı yazmıştım. İsteyenler okuyabilir. Başka ayrıntılı bir yazı yazmayacağım. Fakat şunu söylemek istiyorum;

Frank Rijkaard'ın gelişi bir tercihtir. Gönderilişi de öyledir. Tercihlere ben saygı duyarım. Ama eğer hemen, bugün başta Servet ve Ayhan olmak üzere bilerek, isteyerek hocasının ve takımının altını oyan adamların sözleşmesini feshetmezsek bu yönetimin şeref ve haysiyetini sorgularım.

Eğer Rijkaard'ı gönderiyorsak, bu tercihi yapmamızdaki tüm etkenlerle yollar ayrılmalı hatta kovulmalı bu adamlar.

Fatih Terim ismi geçiyor. Büyük ihtimalle o olur yeni teknik direktör. Gelsin, ayrı yazı yazarız. Fakat daha önemlisi kadro içindeki değişiklikler. Önümüzdeki yılları etkileyebilecek hamleler yapılabilir veya aynı tas aynı hamam devam edebiliriz.

Göreceğiz.

Kamuoyuna Açıklama

20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...

Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız, tecrübe ve birikimini bizimle paylaşan Sayın Frank Rijkaard’a Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.

Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını, bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens’e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.

Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat’a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

4 yorum:

Hayri 5 dedi ki...

Hanri baskan,
Cok dogru yazmissin. Takimdaki hanzolar temizlenmedikce Rijkaard bosuna harcanmis olur.
Fakat Ayhan konusunda katilmiyorum. Servet, Balta, Sabri, Arda falan o ekibin bunun arkasinda oldugunu dusunuyorum. Cok degil bir ay once Buca macinda gol attiktan sonra Rijkaard'a kosmustu Ayhan. Ayrica AG macinda en cok mucadele eden oyunculardan biriydi. Sirf adamin tekini 5 saniye kovaladigi icin teknik direktorun altini oyuyor diye nitelendirmemek gerekir bence.

Caps bile var: http://www.youtube.com/watch?v=tmeMeYxgoOo

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Abi sorun Rijkaard'ın altını oymak değil ki sorun Galatasaray'ın altını oymak. Ayhan ne yaparsa yapsın benim için satılık bir adamdır. Sana göre olmayabilir. Buna zaten saygım var. Bir değil, iki değil çünkü bu yaptıkları. Mağlup olunan maçtan sonra "Seyirci var mı dışarıda?" diye sırıtan adamın kaptanlığına sıçayım ben.

Chef Hayri dedi ki...

Valla acikcasi ben Ayhan'i hic oyle gormedim, Ayhan rahat adam zaten oyun stili de yansitiyor bunu. Kaptan olacak adam hic degil orasi dogru. Ama takimi baltalamaz diye dusunuyorum, durust adamdir.

Soyle haber cikmis misal: http://www.internetspor.com/haberpopup/super-lig/47577/galatasarayda-yumruklar-konusuyordu.html

Kolpa olabilitesi olsa da Ayhan o hirtlara mudahele ettiyse helal dedirtir

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Ayhan'ı da biz dövelim madem öyle. Fener maçından önce sarı kartın varken niye Sapara'yı kovalıyorsun diye.

Ben artık sorumsuz, kendini düşünen adamları görmek istemiyorum. Yedikleri hoca sayısı 10 oldu.