18 Ekim 2010 Pazartesi

Bizi Bu Havalar Mahvetti

Galatasaray'ın sorunu hem çok büyük, hem çok basit. Buyrun Ankaragücü maçı sonrası konuşan iki oyuncumuz. Servet medyaya, Insua ise Twitter sayfasına konuşmuş. Önce Servet;

"Ben Galatasaray'a ilk geldiğim zaman da söylemiştim, bana güvenilen yerde başarılı olurum. Eğer takımım benden fayda elde etmek istiyorsa, yöneticisi ve hocası bana güven duymalı. Bu her futbolcu için geçerlidir. Güven olursa, performans yükselir. Bana güvenin olduğu her ortamda başarılı olacağımı düşünüyorum"

Bu da daha geleli 2 ay olmayan Insua;

"I can not sleep. I am very disappointed for the game of today! the only thing i can say to the fans is sorry and the only way to reverse this is by winning the next game that is very important for everyone. we have to work hard this week and correct the mistakes of today!"

Servet hala o bir türlü anlamlandıramadığım egoları yüzünden bilerek, isteyerek kötü performans sergilediğini söylerken, bu şerefe sahipken, 2 aylık Insua, gencecik Insua mağlubiyet yüzünden uyuyamadığını, hafta arası çok fazla çalışıp, hatalarını düzeltmeye çalışacaklarını söylüyor.

Hani parasını alıp yatmaya bakan yabancılar var ya onlardan biri işte Insua. Diğeri de karakterli Türk futbolcusu.

Çok yazık. 105 yıllık kulübün hocasını topun ağzına getirebiliyor Servet. Söylenecek tek söz yok.

Evet abi. Bizi hakikaten bu "HAVALAR" mahvetti. Başka bir şey değil.

1 yorum:

mirmak dedi ki...

Ne güzel bir tespit...çok haklısın