16 Eylül 2010 Perşembe

Sabri Sakatlandı


İyileştiği gibi A Milli takımına çağırılan Sabri Sarıoğlu yeniden sakatlanmış. 3 hafta yok. Galatasaray - Gaziantepspor maçında Milli maçlarda oynadı niye bizde oynamıyor diye Rijkaard'a çığıranlar umarım anlamıştır. İyileştiği hafta Milli maç oynadı adam yahu. Yazık günah bize de. Bu kaçıncı sakatlık Milli takımda yaşanan? Önce Arda, şimdi Sabri.

Yeter yahu. 3 hafta ya. Tam iyileşti, sağbek sıkıntımız kalmadı derken, bir 3 hafta daha.

Medical Park Sağlık Raporu: 15 Eylül Çarşamba

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Gaziantepspor maçı sonrasında sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Sabri Sarıoğlu'nun Gaziantepspor maçı sonrasında oluşan ağrıları nedeniyle bugün yapılan tetkikleri sonucunda sol kalça kaslarında kısmi yırtık oluştuğu belirlendi. Tedavisine başlanan Sabri Sarıoğlu'nun yaklaşık 3 hafta forma giymesinin zor olduğu Sağlık Ekibi tarafından belirtildi.

Ayrıca Arda Turan, Hakan Balta ve Mehmet Batdal'ın tedavilerine devam edilmektedir.

1 yorum:

Burak Kereci dedi ki...

Rijkaard Serkan Kurtuluş'u yetersiz olduğu için mi oynatmıyor acaba? Ali Turan'ı çok mu yeterli görüyor acaba? Ya bu iş bu kadar zor değil.Senin takımdaki tek sağ bek oynamayı bilen oyuncuların Serkan Kurtuluş ve Neill.Hiç birşey bilmiyorsan.Sağ bek oynamayı bilen Neill'i sağ beke koy.Ali Turan-Servet'le stoperde oyna.Basit şeyler bunlar.

Sağlık konusuna da diyecek birşey yok.Aynı tas aynı hamam.