26 Aralık 2010 Pazar

Meraba, Ben Gassaraylıyım

Meraba abilerim, ben Gassaraylıyım.

Son olayımı hepiniz duymuşsunuzdur. Gittik 17'lik veletlere daldık. Gelmişler Florya'da racon falan kesiyollar. Kırdık bellerinde sopayı falan ders verdik. TV'de de abartıyollar ya. Olayı önce onlar başlattı. Lavuğun teki gelmiş bizim adamlara dalmış falan. Orası Gassarayımızın evi. Affetmeyiz. Çoluğa çocuğa dalarız.

Şimdi okuyorum böyle forumları falan. Yine suçlu olmuşuz. Fenerbahçeliyi katledeceksin aga. Adamlar geliyollar her sene olay yapıyollar. Biz yapınca terörist oluyoruz. Bu sürekli bizim suçlu olma hadisemizden bıktık. Adamı başlattı, biz bitirdik. Velette olsa kaşınanı kaşıyacaksınız. Bunun başka yolu yok.

Her maça gidiyorum abi. Ufuk'u da ıslıklayan benim, Necati'ye yumruk atan da. Hasan'a laptop atan da bendim, Gerets'in üzerine yürüyen de. Ben Gassaraylıyım abi. Bize böyle karakterler yakışmaz. Servet'in üzerine gidemem mesela. Yalandan ıslıklarım olur biter. Robot gibi adam. Vursa ölürüm. Delikanlılığın 10'da 9'u kaçmak değil mi zaten ehe.

Şimdi Volkan mesela götüyle top tuttu. Onu fitbolcularımız halledecekti, hepsi ruhsuz karaktersiz olduğu için halledemedi. Florya'da ise olay bize düşer. Onlar kim ki. Gelip tekmeyi de atarım, burunu da kırarım. Burası Gassaray. Volkan topu bizim takıma da soksa bir şey yapamam. Maç içinde değil, sokakta görsem de yapamam. Ama işte böyle sıkıştırdım mı affetmem. Ama yemin ederim suç bizde değil. TAHRİK ettiler.

Tezahürat yapamam, onun bunun arzusuna göre yönlenirim. Tek telefondur Hagi'ye hırsız diye bağırtan, aptal medya haberleridir kaptana giderli tezahürat yaptıran. Böyle kolay manipüle de oluruz ama büyük Gassaraylıyız.

Çok büyük Gassaraylıyız. O kadar büyüğüz ki, o kadar olur işte.

Meraba, Ben Gassaraylıyım.

2 yorum:

Sayhan Efe dedi ki...

Müthiş bir yazı olmuş hocam tebrikler...

Adsız dedi ki...

çok berbat bir yazı ...