16 Mayıs 2010 Pazar

Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor


Öncelikle Bursaspor'u tebrik edelim.

Maç içinse Fenerbahçe'nin maçı hakettiğini ama Egemen, Giray ve Onur'u geçemediğini söylemek gerekiyor.

Trabzonspor'u maç boyunca 25 metre içine tuttu Fenerbahçe. İlk yarı sağdan, ikinci yarı soldan müthiş saldırdı. Fakat direk, Onur Kıvrak derken golü bulamadılar. Fenerbahçe için hakikaten denecek bir şey yok. Yıllardır izlerim Fenerbahçe'yi, ilk defa böyle futbol oynadığını gördüm.

Bu maçı beceriksizlik, kötü oyun vs. gibi faktörlerle anlatamaz kimse. Burak Yılmaz'ın attığı gol tamamen topun istemesidir. Futbolun bana göre tüm doğrularını yapıp, maçı kazanamamak çok ilginç. Bazen istemiyor futbol bir takımı. Galatasaray bu sene çok yaşadı böyle durumları. Fakat bu en acı verici örnek oldu.

Bundan sonra Güiza nasıl takımda durur, Daum nasıl takımda durur, Aziz Yıldırım nasıl başkan olarak kalır bilemem. Bildiğim tek şey bugün 90 dakikada futbol topunun canının olduğu bir kez daha kanıtlandı.

Geçmiş olsun Fenerbahçelilere. Özellikle maç sonu sahaya girmek... Bilemiyorum. Hakikaten çok komikti yahu. Biz maçı izlerken Bursaspor golü mü yedi yahu diyorduk. Bakıyoruz maç 2-1 ama hala seviniyor Fenerbahçeliler. Garip bir andı.

Neyse sonuç olarak unutulmayacak bir maç, unutulmayacak bir kaleci performansı, unutulmayacak bir son...

Bursaspor'u tekrar tebrik ederim.

Hiç yorum yok: