22 Eylül 2010 Çarşamba

Milan Baros Sakatlandı


Antrenmanda Neill ile çarpışıp hastaneye götürülmüş. Öğleden sonra durumu belli olacakmış.

Mehmet Batdal'ın durumunu bilmiyorum şu an. Eğer iyileşir ve maça hazır duruma gelirse müthiş olur. Zira ortasahada defans ile hücumu birbirine bağlayan oyuncularımızın kötü oynamasından dolayı sürekli bir hücum problemi çekiyoruz. Öte yandan bu bağın olmaması da takımın boyunu uzatıyor. Batdal atılacak uzun topları orada tutup, sağa sola, Misimovic'e servis edebilecek bir oyuncu. Baros'un şu an sistemin bu haliyle takıma verebileceklerinden daha fazlasını kazandırabilir. Yani bu sakatlık kötü bir haber de olsa takıma olumlu yansıyabilir yaptıracağı zorunluluklarla.

Öte yandan Baros'un rakip savunmaya yaptığı baskıyı Mehmet Batdal yapamaz. Bu da takım savunmasına ekstra katkıyı engeller.

Umarım büyük bir sakatlık değildir. Ama Mehmet hazırsa enseyi karartmayı da gerektirmez bu sakatlık.

Ekleme: Bülent Timurlenk twitter hesabında şunu yazmış;
Milan Baros'un sakatlık haberi doğru değil. Hastaneye değil arabasına binip evine gitti.

Umarım doğrudur.

3 yorum:

Burak Kereci dedi ki...

Ben B.T ye güveniyorum.Basın Galatasaray'da krizin sürekli olmasını istediği için abartıyor olabilir.GS iyi giderse kendilerine malzeme kalmaz.

Görkem dedi ki...

Milan Baros antremanda sakatlık geçirip antremanı yarıda bıraktı o an gstvden canlı izliyordum.Doktorlarla beraber çıktı,o yüzden yazılmış olabilir yoksa Baros'un hiçbirşeyi yokken çıkmadı bu haberler.

Ozan dedi ki...

Antrenman sırasında ayağına basılan Milan Baros hafif bir sakatlık geçirdi. Milan Baros, yarın takımla çalışmalarına devam edecek.

deniliyorsa birşey yok demekki