26 Şubat 2011 Cumartesi

İ.B.B - Galatasaray | Maç Öncesi

Galatasaray
Zapata, Serkan Kurtuluş, Servet Çetin, Lorik Cana, Çağlar Birinci, Sabri Sarıoğlu, Mustafa Sarp, Culio, Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu

Yedekler
Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Ayhan Akman, Insua, Emre Çolak, Yekta, Pino


Kadro üstte.

Mustafa Sarp, Neill'ın yerine kesici olarak kadroya girmiş. Yekta niye oynamaz eleştirileri bana göre Sarp değil, Sabri üzerinden yapılmalı. Sabri Es-Es maçından sonra o bölgede hiç iş yapamadı. Bu sebeple aynı kadroya Serkan yerine Sabri, Sabri'nin görevinde ise Yekta yer alabilirdi.

Sabri'nin görevi orta üçlüde oyun kurmak falan değil bu arada. Takımın temposunu arttırması, ön alan baskısına liderlik yapması ve kazandığı topları en kısa zamanda Culio'ya veya kanatlara aktarması gerekiyor. He Yekta'nın orada görev aldığı Gaziantepspor maçında felaket kötü oynaması, Hagi'nin o bölge için Yekta'ya güvenmemesini sağlamıştır muhtemelen. Fakat Sabri 2-3 maçtır kötü o bölgede. Bu yüzden Yekta tekrar denenebilirdi o bölgede.

Bunun dışında alışılmış 11 sahada. Ne olur maç? Sabri'nin, Kazım'ın ve Baros'un performansları hücumumuzu belirler. Bu da otomatikman skoru belirler. Bana göre Bucaspor maçının bir benzerini izleriz. Biraz kısır geçer maç muhtemelen. Eğer saçmasapan bir gol kalemizde görmezsek maçı kazanabiliriz.

Stat çok kötü, hava felaket ama buna rağmen taraftarımız orada gördüğümüze göre. Helal olsun diyelim her gidene.

Şans yanımızda olsun.

Hiç yorum yok: