20 Ağustos 2010 Cuma

Leo'nun Ahı


Geçen sene vasat üstü bir kalecilik sergileyen Leo'ya yaptıklarımızı biliyoruz. Özellikle Fenerbahçe maçında 20 dakika onu ıslıklayan taraftara, Aykut'un şu performansı(!) müstahaktır.

Son 4 maçta 7 gol yedi bu sezon Galatasaray. 7'sini de kaleci hatası. Hadi Sivasspor'dan yediğimiz 2. golü saymayalım. 6'sı kaleci hatası. Sivasspor'un attığı 2. golü ise ne bileyim Onur, Volkan gibi kaleciler çıkarırdı ya neyse.

Taraftarımız geçen sene Leo yiyeceğine Aykut yesin diye çığırıyorlardı. Buyrun abilerim, kardeşlerim. Aykut yiyor. Yemeye de devam edecek. Yarın da Aykut yerine Ufuk yesin deme ihtimaliniz var çünkü. Ondan sonra Emirhan, ondan sonra Alperen falan gelir sıraya.

Aykut'un rezil oyunlarına alışmak lazım. Yer tutmasını bilmeyen, sadece refleksleriyle varolan bir kaleci Aykut. Sürekli bana güvenin diyor ama ayıp yahu. Azıcık da sen güven ver bizlere. Bir topa çık arkadaş. Altıpastan 2 orta geçti dün ayağını öne bile atmadın. İkinci yarı top dışa doğru falso alıp arka direğe gitti, sen en çıkılmayacak topa çıkıp adamlara gol imkanı verdin.

Biz senin neyine güvenelim be Aykut?

Leo'nun ahı tuttu. Vallahi de tuttu.

Hiç yorum yok: