27 Ekim 2010 Çarşamba

Ayar


Türk futbolunun görmüş olduğu en iyi forvetlerden biri olan Şota Arveladze bildiğiniz gibi Kayserispor'la müthiş başarılı bir sezon geçirmekte. Van Gaal gibi bir adamın yardımcılığını yapması, ona büyük tecrübeler ve bilgiler katmıştır şüphesiz. O da Kayserispor'a bunları ve kendi oyun bilgisini aktarmakta şu an. Harika gidiyor. Şampiyonluğa oynayan bir takım yaratmış. Üstelik Cangele gibi bir yıldızını kullanamamakta.

Bunlar dışında gayet iyi de bir insandır. Yine bildiğiniz gibi son yıllarda neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde 4 büyükler lafı, 3 büyüklere düşürüldü. Trabzonspor yıllarca şampiyon olmamış olabilir, Trabzonspor yıllarca kupa bile kaldırmayabilirdi. Fakat büyüklüğü bu belli etmez. Büyüklük mazidedir. Yaptıklarındadır. Özellikle Lig Tv muhabirleri, çalışanları çok kullanmaktalar "3 Büyük" lafını. Şota'yla yapılan bir söyleşide, Şota "3 büyük" saçmalığını çok güzel cevaplamış.

Lig TV Muhabiri: Genellikle ligde bu haftalarda 3 büyükler ilk 3 sırada olurdu.
Şota: Benim zamanımda 4 büyük vardı. Ne zaman 3 oldu!

Gerçekten muhteşem bir cevap olmuş. Kendi adıma tebrik ediyorum Şota'yı. Umarım bu kavram daha fazla mutasyona uğratılmadan eski biçimine döner ivedilikle.

Hiç yorum yok: